Welkom
bij Mulders-Bösel
advocaten

Tel: 0418-202003

Een pragmatisch en inventief advocatenkantoor voor ondernemers, particulieren en instellingen in de regio Zaltbommel - Tiel - 's-Hertogenbosch.

Deskundig - Flexibel - Betaalbaar

 
 

Wanneer u gaat scheiden..

                                                                   "Hoe moet het nu verder en waar ga ik wonen?"
                                                                   "Hoe gaat het straks met de kinderen?"
                                                                   "Hoe komt mijn financiële plaatje er uit te zien?"

U heeft een moeilijke en zeer ingrijpende beslissing genomen: u gaat uit elkaar.
Een nieuw begin kan bevrijdend zijn maar geeft ook een hoop onduidelijkheid. Talloze vragen zullen in u opkomen en de nodige emoties bij u los maken. Uw situatie is onbekend en onzeker en u zou graag duidelijkheid willen over wat u te wachten staat.

Dit geldt zowel voor het geval u samen naar kantoor komt als voor het geval u alleen komt omdat u en uw partner niet langer "on speaking terms" zijn.

Onze advocaten weten wat er speelt bij een echtscheiding. Zij gaan hier professioneel mee om en zorgen dat u voorbereid bent op de te nemen beslissingen en zij tonen u de weg die gegaan moet worden. Daardoor worden onzekerheden weggenomen. In alle gevallen proberen wij de komende situatie vast te leggen in een echtscheidingsconvenant. Dit bevat regelingen over wonen, kind- en partneralimentatie, gezag, omgang- en zorgregelingen, ouderschap en boedelscheiding. Ook reiken wij u een leidraad aan die duidelijk maakt op welke wijze en binnen welk tijdsbestek u aan uw nieuwe toekomst kunt beginnen. Wij geven u derhalve tevens zekerheid vanaf het moment dat de beslissing is genomen en niet pas vanaf de datum waarop u gescheiden bent.  

Onze advocaten hebben ruimte ervaring in echtscheidingsbemiddeling en hebben alle kennis in huis om samen met u het convenant op te stellen. Daarvoor hoeft u niet naar een scheidingswinkel of mediator, ook niet vanwege de prijs.

Op korte termijn kunnen wij u in een te downloaden folder uitleggen wat er allemaal speelt bij een echtscheiding en leest u welke acties u zelf al kunt ondernemen. Dat vergemakkelijkt het traject, versnelt de procedure en houdt een en ander betaalbaar. 

     > > U kunt op maandagen tussen 09:30 uur en 12:30 uur zonder afspraak binnenlopen < <